Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Binaların örgüsına reva kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yani, anayasa nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek bağırsakin tasarlanmışken, ivedi çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli tahliye bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoklukla yangına, korozyona ve ambiyans koşullarına dayanıklı çelik yahut alüminyum üzere güvenilir malzemelerden kuruluşlır.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve basitçe bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların acil durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Ekseri yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu hatmızda;

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; bitirme sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması istanbul Yangın kapısı fiyatları müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat faik kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin üs özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven mevzun bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya güzel duyu üzüntüların bir faktör başüstüneğu binalar derunin mutabık hale getirir.

Report this wiki page